JUGAR ENS FA LLIURES, JUGAR ENS FA VALENTES

Valors

El Club Voleibol CECELL és una organització sense ànim de lucre amb l’objectiu de fomentar i practicar el voleibol.

La promoció dels valors de l’esport: cultura de l’esforç, compromís, solidaritat i companyonia, són els fonaments del club. D’aquesta manera, entenem la pràctica esportiva com un factor de l’educació i un espai social.

El CECELL aspira a convertir-se en un referent del voleibol Lleidatà, tot destacant els següents elements clau.

  • Promoció del Voleibol: El club busca ser un motor per a la promoció i la popularització del voleibol a la seva comunitat, fomentant la participació de tots els nivells d’edat i habilitats en aquest esport.
  • Desenvolupament de Persones Compromeses: L’èmfasi està en el desenvolupament integral dels seus membres, no només com a esportistes sinó també com a persones compromeses amb valors com l’esforç, la solidaritat i el respecte.
  • Alt Nivell Esportiu: Aspira a aconseguir un alt nivell esportiu, tant en les seves categories de base com en els equips competitius, amb un enfocament en l’entrenament i la millora contínua.
  • Comunitat Cohesionada: Vol crear una comunitat cohesionada on els membres es sentin part d’una gran família que comparteix una passió pel voleibol i valors compartits.
  • Futur Prometedor: Visualitza un futur prometedor per als seus membres i atletes, oferint oportunitats d’èxit en el món de l’esport i més enllà, a través de l’aprenentatge i la formació.

Aquesta visió proporciona una direcció clara per al club, que pot guiar les seves accions i decisions per aconseguir els seus objectius a llarg termini i continuar creixent com una influència positiva a la comunitat.